8 Haziran 2014 Pazar

Format Factory indir

PC için nihai dönüştürme yazılımı
Format Factory video, ses ve görüntü dosyalarının her türlü dönüştürmek mümkün olan bir çok fonksiyonlu dönüştürücü yazılımdır. Tam, güçlü ve özgür, o bir-olması gerekir dönüştürme aracı.

Dönüşümler bol bol
(IPhone, iPad veya Android gibi) bir mobil cihaz üzerine Dosyaları aktarmadan önce, konsol (PS3, Xbox 360 ve PSP) veya bir TV ya da ses sistemi oynatmak için bir diske yakarak, bu biçimleri dönüştürmek için gerekli olabilir Söz konusu aygıt ile uyumlu olduğu.

Format Factory hemen her dosya formatına dönüştürebilirsiniz sağlayan kapsamlı bir yazılım parçasıdır. Çoklu ortam formatlarını içeren dosyalar için, Format Factory ses, video ve görüntüler, hem de çıkış biçimi için seçenekler çok sayıda sunan dahil, tüm işleyebilir. Ayrıca, düşük, orta ve yüksek arasında dosyaların kodlama kalitesini ayarlamanızı sağlar.

Format Factory ile, ayrıca PC'nize bir CD veya DVD içeriğini ayıklanması, hem de video ve ses dosyaları birleştirmek için bir seçenek de dahil olmak üzere bazı bonus özellikleri, olsun.

Nasıl çalışır?
Format Factory ile dosyalarını dönüştürmek için, her şey arayüzün sol tarafındaki bir sütunda olur. Bu hedef tipini (ses, video, görüntü) ve kullanmak istediğiniz kodek seçmenizi sağlar. Video dönüşümler için, sahibi cihaza göre biçim seçiminde size kılavuzluk "Mobil Cihaz" seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.

Format Factory toplu dosya eklemek kolaylık dönüştürmek sağlar. Az gelişmiş seçenekler mevcuttur, ve bu kullanımı kolay anlamına gelir ancak bir sonucu olarak, sadece minimal ayarlamalar yapılabilir. Yeni başlayanlar için komple yardım yazılımın özelliklerini açıklar da mevcuttur.

Format Factory ayrıca 62 dilde ve 4 farklı arayüzler ile arayüzü özelleştirebilirsiniz. Kendi PC'nize yüklemeniz istemiyorum olanlar için, örneğin, bir USB anahtar ile kullanmak için, mobil sürümünü indirebilirsiniz.

Sonuç
Eğer cep telefonu, tablet, konsol, CD, DVD ya da bir e-okuyucu, ya da oynatmak için dosyalarını dönüştürmek isterseniz sadece sadece dosya, Format Factory herhangi bir türü hakkında dönüştüren kapsamlı bir yazılım arıyorsanız eğer ideal bir çözümdür.

Format Factory aşağıdaki biçimleri destekler
Ses: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, M4R, OGG, WAV ve WavPack
Video: MP4, AVI, 3GP, RMVB, GIF, WMV, MKV, MPG, VOB, MOV, FLV ve SWF
Görüntüler: JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX ve TGA