8 Haziran 2014 Pazar

Torch Browser indir

Sürprizlerle dolu bir Chrome tabanlı tarayıcısı
Meşale Tarayıcı akışı ve bir BitTorrent istemcisi aracılığıyla sosyal özellikleri, video ve ses indirme entegre bir alternatif bir web tarayıcısı.

Kendi iyileştirmeler ile Chrome avantajlarını birleştirir çünkü Google Chrome-ya da daha doğrusu, açık kaynak kodlu tarayıcı projesi Krom, sizin gibi olacak Torch Browser dayanarak.

A pimped üzerinden Krom
Eğer aksi uzantıları olarak eklemek gerekir, yeni özellikler ekleyen olarak meşale Tarayıcı Google Chrome ile karşılaştırıldığında kesinlikle bir gelişmedir.

Birincisi, Torch Tarayıcı Torrent dosyalarını indirmek için bir istemci var. Ayrı bir sekmede, URL veya dosya yoluyla Torrent eklemek ve indirir görebilirsiniz.

Torch Browser aynı zamanda, akarsu üzerinden video ve ses indirme sağlar. Eğer kalitesi ve biçimini seçmenize izin vermez rağmen bu dosyaları depolamak ve daha sonra onları dönüştürmek istiyorsanız bu kullanışlı, basit ve bulunuyor.

Öte yandan, Torch Browser ile size Twitter ve Facebook ile uyumlu paylaş düğmesini tıklayarak görüntülemekte olduğunuz sayfayı paylaşabilirsiniz.

Diğer ilginç özellikler bir sözcük veya deyim seçme ve Torch Browser sağ tarafa sürükleyerek Google, Wikipedia veya YouTube üzerinde bir şey aramak şarkıları ve Torch Müzik aracılığıyla dinlerken grupları ve seçeneklerin adını paylaşmak için bir seçenek .

Iç, dış meşale Chrome
Torch Browser, hız ve düşük kaynak tüketimi de Google Chrome gibi aynı kalite, sunmalıdır. Kendi fonksiyonları içeren beri Ancak, Torch performansı ne olursa olsun internet bağlantısı BitTorrent özelliğini kullanarak, özellikle yavaşlar.

Eğer Torch Tarayıcı açtığınızda Google Chrome'u kullanarak düşünüyorum. Gerçekten de, çok benzer, ama eklenen özellikleri ve işlevleri Torch farklı kılan: diğerleri gibi Share gibi adres araç, Medya ve Torrent düğmeleri erişilebilir olurken, bazı arama fonksiyonu olarak ince vardır.

Chrome'u Geliştirilmesi
Torch Tarayıcı Google Chrome için iyi bir alternatif var mı? Cevabı evet. Oraya gitmek için uzun bir yol BitTorrent istemcisi ve medya indir işlevinin kaynak tüketimini arttırmak gibi, hala ama, şimdi, Torch Tarayıcı iyi çalışıyor ve Chrome, artı bazı ilginç eklemeler olarak aynı avantajlar sunuyor.