8 Haziran 2014 Pazar

Tango indir

PC'niz için Tango uygulaması

Tango bir video ve sesli sohbet uygulaması kendi cep telefonları üzerinden başkaları ile bağlanmanızı sağlar
Tango kullanıcılar için ücretsiz çağrılar
WhatsApp ve Skype benzeri, Tango Android ve iPhone kullanıcıları ile bağlanmak için PC'nizde kullanılır. Arkadaşlar veri planları veya Wi-Fi ile akıllı telefonlarda Tango varsa, bilgisayarınızı çıkmadan ücretsiz olarak telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Mobil versiyonu gibi basit
Tango'nun PC versiyonu arabirim bir iPhone gibi görünmek için yapılmış bir varsayılan deri ile, mobil versiyonu ile aynıdır. Sizin tercihinize değilse, size seçenekler bu cilt değiştirebilirsiniz.

Tango kullanımı basittir. Telefon numaranızı ve aramak istediğiniz arkadaşlarınızın numaraları ekleyin. Oradan, sadece basit bir tıklama uzakta sohbet konum.
Müthiş ses ve video

Bu cihaz ve bağlantı göre değişebilir rağmen Tango Video ve ses kalitesi, etkileyici. Tango kontrolleri de çok basit. Seçenekleri, kişileri sıralamak nasıl belirleyebilirsiniz Eğer kamerası kurmak izin, Tango'nun deri değiştirmek ve güncellemeleri bakalım. Ne yazık ki, özelleştirme yoluyla ötesinde çok daha fazla yapamam.

Tango kullanıcıları için mükemmel
PC'nizin konforunda arkadaşlarının akıllı telefonlar ile görüntülü ve sesli sohbet etme yeteneğine sahip, Tango iletişim uygulamaları için hoş bir ektir.