8 Haziran 2014 Pazar

Picasa indir

Yönetmek düzenlemek ve kolaylığı ile fotoğraflarınızı paylaşmak

Picasa dijital görüntüleri yönetmek için Google tarafından geliştirilen bir yazılımdır. PC'nize fotoğraf aktarmak için yeteneği yanı sıra, organize etmek düzenlemek ve Picasa Web veya Google+ gibi Google platformlarda sevdiklerinizle paylaşmak için: kendi alanında gerçek bir kriter, tüm sizin fotoğraf koleksiyonlarını yönetmek için gereken araçları içerir .
Fotoğraflarınızı yönetmek için ihtiyacınız olan her şey
Bir katalogcunun ve izleyici olarak, bir editör olarak ve bir paylaşım yazılımı gibi - Picasa farklı şekillerde bir dizi fotoğraf tutkunları ve işlevleri için yazılım vazgeçilmez bir parçasıdır.

Picasa ile, bilgisayarınızda depolanan tüm fotoğraf ve resimleri alabilirsiniz. Picasa sürücü ve klasörleri taramak için seçmenize olanak sağlar ve size otomatik olarak yazılımını açmak her zaman senkronize seçeneği verir. Sen artık elle yeni resim ithal etmek zorunda kalacak.

Fotoğraflarınızı Picasa eklendikten sonra, onlar alındığı aynı adları taşıyan klasörlerde görünecektir albümler halinde organize edilir. Sonra, basitçe sürükleyip ve bırakarak yeniden ve başka bir yerden fotoğraf taşıyabilirsiniz. Ayrıca Picasa, onları kolayca bulabilirsiniz böylece, fotoğrafların çekildiği hangi konumu, ya da fotoğraftaki kişi ekleme gibi, kolayca sıralayabilirsiniz böylece fotoğraflarınıza etiket eklemenizi sağlar.

Picasa uzman düzenleme yazılımı değil, ama görüntü ile görüntü ya, temel düzenlemeleri gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz özellikler ilginç bir dizi sağlamaz, yan veya kırpma düzleştirme, renk ve kontrastı ayarlayarak artırılması netlik dahil gruplar, yan , kırmızı göz düzeltme ve filtreler uygulayarak.

Posterler, montajı, ekran koruyucular ve hatta filmler oluşturmak için fotoğraf kullanın böylece diğer özellikleri Picasa inşa edilir. Tüm dış Picasa görüntüleyici aracılığıyla izlenebilir ve Picasa web platformu, Google+ hesabınız, Blogger, ve e-posta dahil çeşitli şekillerde, başkaları ile paylaşılabilir.

Son olarak, Picasa ayrıca, yinelenen ve boş albümleri tespit geo-tag fotoğraflar, kaydetme ve fotoğraflarınızı sıkıştırmak için bazı çok yararlı seçenekleri içerir.

Erişilebilir yazılım
Picasa kapsamlı ve ulaşılabilir hem de yazılımıdır. Birçok gelişmiş ayarlar sunmuyor, ancak düzenleme aracı belki kullanım kolaylığı en iyi örneğidir. Onun grafik arayüzü sezgisel ve programdaki tüm seçeneklerine anında erişmenizi sağlar. Daha az deneyimli kullanıcılar daha iyi özelliklerini anlamak ve bunları kullanmak için nasıl böylece yazılımı içine yerleşik kapsamlı yardım yararlanacaktır.

Hepsi var all-in-one
Başkalarıyla paylaşmak için ithalat noktadan fotoğraf işleme işlemek için güçlü olmak, Picasa, fotoğraf albümlerinizi organize fotoğraflarınızın ilk düzeltilerle yapıyor, ve sevdiklerinizle paylaşmak için ideal. Picasa erişimi kolay ve amatör fotoğrafçılar gerçekten onlar zaten diğer Google hizmetlerini kullanmak, özellikle eğer, ne sunabilir takdir edecektir.