8 Haziran 2014 Pazar

Winamp indir

Bir derece popüler ve çok yönlü ses ve medya oynatıcı
Winamp bir çok temel medya oynatıcı olarak doğdu ve yavaş yavaş fakat sürekli olarak uzun yıllar iyileştirilmesi gelmiştir. Ana amacı, tamamen özelleştirilebilir ve yıllar boyunca olmak üzere, birçok kişi şu anda plug-ins 20.000 'den fazla derileri ve yükleri oluşan bir kütüphane katkıda bulunmuştur.

Winamp sürüm 5 piyasaya çıktığında, Nullsoft Winamp 3 yerine çok daha gelişmiş bir oyuncu üreten sonra halkın gözünde kendilerini itfa. Onlar böyle büyük bir gelişme olduğunu söyleyerek sürüm numarası 4 atlayarak haklı olarak Onlar çok cesaret gerek yoktu o 5 çağrılacak hak!

Neyse ki onlar Winamp bir medya oynatıcı isteyebileceğiniz her şeyi sunuyor, kendi görüşüne göre haklı. Derileri kullanarak, orijinal veya harika görünüyor ve hızlı bir şekilde ve kolayca tüm medya kontrolü size verir geçerli varsayılan gibi bakmak için ayarlayabilirsiniz. Ben özellikle ekranınızın kenarına yerleştirebilirsiniz küçük bir barda oluşur Winamp minimize oyuncu istiyorum. Bunların hiçbiri sizin zevkinize katılıyorum eğer Tabii ki, indirmek ve Winamp web sitesinde bulunan binlerce başkalarının herhangi deneyebilirsiniz.

Winamp dosya biçimleri geniş bir yelpazede destekler ve program, küçük ve basit, çünkü hemen hemen tüm bilgisayarlarda hızlı çalışır. Mevcut eklentileri ile bir göz var ve aynı zamanda iPod'unuzu kanca ve müzik kütüphanesi yönetmek bulacaksınız.

Winamp hiç etrafında olabilir, ama geride bıraktı ve gerçekten özelleştirilebilir, tam özellikli bir müzik çalar değil. ITunes için iyi bir alternatif.