23 Haziran 2014 Pazartesi

KidLogger indir

Eğer Çocuk çevrimiçi ne yaptığını biliyor musun? Personel goofing mu?

KidLogger Computer, Mac veya cep telefonu kullanıcı etkinliği hakkında veri toplar ve ayrıntılı zamanlı izleme ve verimlilik raporları online oluşturur.

KidLogger monitörler ve bilgisayar, akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde faaliyetlerini denetler ve online hesap kullanarak kullanıcıların aktivitesi üzerinde bir göz tutmak için imkanı verir. Kidlogger.net Windows, Mac, Android sistemleri log dosyaları, ekran, ses kayıtları analiz, günlük, tasarruf sağlar. Bu hizmet şirketin personel denetlemek ve çalışma süreçlerini izlemek için yardımcı olur. Birçok psikolog kendi cihazları üzerinde yüklü izleme yazılımı hakkında çalışanların bilgilendirilmesi onların disiplin ve iş gücü seviyesini yükseltmek inanıyoruz. KidLogger sayesinde, şirket yönetimi, şirket telefonları giderleri kısmak olabilir ihmalkar çalışan haber sızmasını önlemek, ticari gizli bilgileri ifşa ve çalışan performansını arttırmak.

Izleme yazılımı olarak KidLogger kullanmak anne için faydaları:
Eğer meşgul ve biz analitik kolay kullanımlı raporlar sunuyoruz aktivitelerin uzun listesini okumak için vaktim yok.
Bu bilgisayar ya da telefon kullanarak çocuklar için sanal bir dadı bulunuyor.
Çocuklarınızın nerede GPRS koordinatları gösterecektir.
Sen sübyancıların ve Internet yırtıcılar ile sohbet toplantı ve sahip çocukları önleyebilirsiniz.
Eğer cybersea (seks, uyuşturucu, terörizm, ihlali) sörf yaparken çocuklar kullanmak istemediğiniz kelimeleri belirleyin.
Personel izleme Faydaları

KidLogger indir